Selecteer een pagina

Welkom bij Spetters 4 Kids

dé kinderkleding winkel van Schoonhoven

Baby-, Kinder- en Tienermode van maat 50 t/m176

Waar wij voor staan

Spetters 4 Kids is een winkel waar kinderen van alle leeftijden de ruimte hebben om te spelen, terwijl de ouders rustig rond kunnen kijken. Wanneer er kleding gepast moet worden kan gekozen worden tussen de ‘paarden-paskamer’ of de ‘Haaien-paskamer’. Op deze manier, gecombineerd met service en klantvriendelijkheid proberen wij van het binnenlopen bij Spetters 4 kids voor zowel ouders als kinderen een vrijblijvend feestje te maken.

Functie
Wij vinden het belangrijk een regionaal voorzienende functie te vervullen. Dit doen we door het aanbieden van baby-, kinder- en tienerkleding in de maten 50 t/m 176 van een zeer brede categorie merken en prijsklassen.

Service
Spetters 4 Kids staat garant voor service. Op de eerste plaats is dit terug te vinden in de klantvriendelijkheid van de medewerksters, maar daarnaast biedt Spetters 4 Kids u meer. Bij de aankoop van een broek kan deze altijd gratis ingekort worden

Klantenkaart
Om onze vaste klanten een stukje extra ten dienste te zijn bieden wij u een klantenkaart aan. Bij iedere 10 euro ontvangt u een stempel en bij een volle kaart ontvangt u 10 euro korting.